Mr.Bricolage отвори врати, предлага много промоции
Mr.Bricolage отвори врати, предлага много промоции / Дарик радио Русе
Новият магазин Mr.Bricolage в Русе отвори врати за посетители тази сутрин в 8.30 часа. Всеки от гостите получи шапка и балони. В хипермаркета се чуваше и румънска реч, а паркингът с 90 места беше почти пълен, както с български, така и с румънски коли.

Магазинът е изграден по френски стандарт, в който разположението на 50-те хиляди артикула цели удобство за пазаруващите. Първите посетители си тръгваха най-често с цветя, избрани от сектор “Градина”, където изборът е изключително голям. Освен качествени стоки на добри цени, клиентите могат да се възползват и от услугите на компетентния персонал на Mr.Bricolage.

По случай откриването на Mr.Bricolage в Русе в периода до 7 октомври се предлага специална промоция, в която са включени над 200 продукта от осемте сектора на магазина на изключително атрактивни цени. В бъдеще клиентите ще могат ежемесечно да се възползват от подобни промоционални акции. До втори октомври пък, всички стоки закупени от хипермаркета ще струват на клиентите 5 процента по-евтино.

В неделя от 16 часа за най-малките е предвиден безплатен концерт на детската вокална група Бон-Бон.