Дунав 8806 посреща Левски (София)
Дунав 8806 посреща Левски (София) / Дунав 8806

Отборът на Дунав 8806 приема днес от 18 часа Левски (София). Мачът от женското баскетболно първенство ще се играе в зала „Дунав”, а ръководството на домакините отпуска допълнителен брой билети заради големия интерес.

Мачът обещава да е напрегнат и поради факта, че  в състава на „Левски“ са Радослава Бъчварова, Александра Кънчева,Шарел Алън и Даниела Петева, които до преди 1-2 сезона бяха в отбора на Дунав 8806.Момичетата на старши-треньора Георги Божков са в отлична спортна форма и са готови да дадат максимума от себе си в предстоящия двубой, заявиха от ръководството на клуба.

Последните две срещи между двата отбора завършиха с победа за русенки, като на 27 октомври „Дунав 8806“ домакинства на „Левски“ и взе победата с 94:78, а при гостуването си в София на 9 декември русенки победиха със 77:76. Наставникът на гостите Стефан Михайлов има в състава си много силни попадения – 4 националки играят за „Левски“ и отборът е сериозно предизвикателство, въпреки, че към момента софиянки са трети във временното класиране.