/ Община Разград
Кметът на Община Разград д-р Валентин Василев провери на място как се монтира новото уличното осветление, което ще осигури видимост до Градски парк и стадион „Лудогорец Арена“ – информират от пресцентъра на община Разград.

"Лудогорец" свали "Левски" от върха

Фирмата изпълнител „ЕМУ“ АД вече е поставила първите  стълбове с осветителни тела. Предстои да бъдат монтирани общо 19 стълба с LED осветление на улиците „Северен булевард“ и „Васил Левски“, до затворения жилищен комплекс над стадиона.

В експлоатация са вече 7 стълба с лампи, които  работят. След поставяне на всички осветителни тела ще бъде започнат и ремонтът на тротоара - уверяват от местната управа. Кметската инициатива получи подкрепа и от ръководството на седемкратния български шампион по футбол.

Изпълнителният директор на „Лудогорец“ Ангел Петричев похвали Василев за инвестицията с думите: „Поздравления към кмета и екипа му за тази инвестиция. На големите мачове, които обикновено са в късните часове, преминават повече от 6000 души, тъй като улицата граничи с най-посетените сектори - "В" и трибуна "Моци". Безопасността и комфорта на зрителите са винаги на първо място“.