Ученици искат да спасят живота на първокласник. Помогнете и Вие!
Ученици искат да спасят живота на първокласник. Помогнете и Вие! / netinfo
230 000 евро са необходими за лечението на 7 годишния Светлозар Чолаков от Пловдив, който е болен от лимфобласна левкемия с наличие на филаделфийска хромозома и има нужда от животоспасяваща операция по присаждане на костен мозък. Диагнозата е поставена в началото на октомври, а операцията трябва да бъде извършена до края на май тази година.

Има гаранция от клиника във Франкфурд Германия, че такава операция може да бъде извършена успешно, а средствата да се преведат по-късно - съобщи в предаването Дарик кафе майката на детето – Виолета Чолакова.

Ученици от Младежки съвет – Пловдив организират на 28-ми април 2007 г. (събота) благотворителен концерт за набиране на средства за лечението на седемгодишния Светлозар. Началото на концерта, с участието на Ваня Костова и Ваня Щерева, е от 20 часа в Градския дом на културата.

Повече от половината билети, които са на стойност само 2 лева, вече са продадени. В деня на концерта билети ще могат да се закупят и от касите на Градския дом на културата.

Учениците от пловдивския младежки съвет подготвят латино фиеста и голям концерт с известни изпълнители в края на май, на които отново ще се набират на средства за лечението на първокласника.

Ако желаете да помогнете за спасяване живота на Светлозар изпратете SMS на номер 1365 за трите мобилни оператора.

Набирателни сметки са откри в Обединена Българска Банка.

BGN BG92UBBS80021005296320

USD BG85UBBS80021107293110

EUR BG32UBBS80021418724010

BIC UBBS BGSF

Обединена Българска Банка (ОББ)

за Светлозар Асенов Чолаков

Дарик радио Пловдив призовава всички регионални медии да се присъединят към кампанията!