След грандиозния си успех в Пловдив един от най-обичаните български шоумени Димитър Рачков ще гостува отново на града със своето „Забранено Шоу“.
 
Първите две събития в Летния театър на Пловдив на 10 и 18 септември бяха разпродадени за дни. Този път Рачков се готви да покори Спортна Зала С.И.Л.А. на 28 ноември от 19.00 ч.
 
Моноспектакълът „Забраненото шоу на Рачков“ въвежда публиката с много смях в кухнята на телевизията. Как се правят новините? Лъжат ли ни рекламите? Какво работи продуцентът? Свършват ли някога сапунените сериали?
 
Пловдивската публика ще има възможността да се посмее на цялата телевизионна машина, разобличена в едно шоу. От сутрешните блокове до холивудските екшъни, от Бай Брадър до прогнозата за времето, от готварските предавания до спортните емисии - Рачков има какво да каже по въпроса и то с много чувство за хумор. Това е първото шоу извън телевизията, което разкрива смешната страна на телевизионните продукции, вкопчени във вечната борба за рейтинг.
 
Билети за „Забраненото шоу на Рачков” за 28 ноември от 19:00 ч. в Спортна зала С.И.Л.А. в Пловдив може да закупите чрез Grabo.bgГрабни ваучер!