Нападатели сменят защитници в групата на Локомотив Пд
Нападатели сменят защитници в групата на Локомотив Пд / netinfo
Анатоли Тодоров и Димитър Илиев попаднаха в групата на Локомотив Пд за последния двубой от първенството срещу Пирин. Двамата бяха извън строя повече от месец, след като страдаха от контузии.

Те попадат сред 18-те за гостуването в Благоевград, заемайки местата на наказания Петър Кюмюрджиев и изигралия последния си мач с „черно-бялата” фланелка - Иван Иванов.

Изпълнителният директор на пловдивчани Николай Курбанов потвърди, че договорът на Даниел Моралес няма да бъде продължен и от 30 юни бразилецът става свободен агент. Другите двама кариоки – Даксон и Том ще бъдат пуснати да се приберат в родината си още идната седмица.

След мача с „орлетата”, футболистите на Драган Канатларовски ще продължат тренировки до края на месец май. На 21-и в Пловдив се очаква да пристигнат подписалите предварителни договори – Любомир Чернев и Петър Лазаров от Спортист Своге, и Иво Харизанов от Белите орли, които ще имат 10-ина дни да впечатлят македонеца.

Президентът на клуба Галя Топалова е уверила ръководството, че ще бъдат отделени пари за лятна селекция, без да обяви конкретна сума.