Кметът на Асеновград: Възхищавам се от волята и желанието Ви да живеете достойно!
Кметът на Асеновград: Възхищавам се от волята и желанието Ви да живеете достойно! / община Асеновград

В Международния ден на хората с увреждания Териториалната съюзна организация на слепите в Асеновград организира скромно тържество, на което присъстваха представители от Община Асеновград и Дирекция „Социални грижи".

Специален поздравителен адрес от името на кмета на общината прочете директорът на Дирекция „Хуманитарни дейностиВеличка Стойчева. „Възхищавам се от волята и желанието Ви да живеете достойно, да имате право на свободен избор и равни възможности за участие в живота на нашия град. Със своята активна дейност Вие ни помагате в търсенето на нови и по-добри решения за социалната ви интеграция”, изрази в поздравлението си д-р Емил Караиванов. Кметът на Асеновград подчерта и убеждението си, че Общината ще продължи да бъде отворена към решаването на проблемите на хората в неравностойно положение и ще оказва подкрепа в осигуряването на социална защита.

Поздравителни адреси от д-р Емил Караиванов по повод Международния ден на хората с увреждания бяха изпратени и до Дома за възрастни хора с физически увреждания и Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания в град Асеновград.