Отчет Стаменов
Отчет Стаменов / снимка: Кирил Кирилов
Кметът на район "Централен" Георги Стаменов направи отчет пред пловдивчани за свършената от кметството работа за двете години от мандата си. В него той открои главните аспекти от работата на районната администрация през периода ноември 2015 г. – ноември 2017 г. в сферата на инфраструктурата и благоустройството, екологията, социалната политика, административно-правното обслужване на гражданите, здравеопазването и образованието.
 
Срещата с гражданите започна малко след 11.00 часа в зала „Съединение“ на Регионалния исторически музей. На нея можеше да присъства всеки, който желае и може би затова залата беше препълнена. На отчета присъстваха и колегите на Стаменов – кметът на район „Северен“ Ральо Ралев и кметът на район „Южен“ Борислав Инчев.
 
Само през тази година в "Централен" бяха направени най-малко пет паркинга в жилищните квартали и ремонтирани няколко улици, тротоари и междублокови пространства. 
 
На журналистите бяха раздадени копия с пълния отчет на кмета, а след приключване на срещата с гражданите, администрацията на „Централен“ ги изпрати с лек кетъринг.