/ dariknews.bg

Фотокапан е заснел изчезналия Ивелин Узунов, който е в неизвестност от близо 60 часа. Камерата поставена да следи за мечки е заснела момчето над смолянското село Турен, потвърдиха информацията на Дарик от полицията. В момента всички усилия на полицията са средоточени в този район, като в издирвателната акция са се включили десетки доброволци и следово куче.

„Все още е в неизвестност, но е заснет от фотокапана. В акцията по издирване са се включили много хора“, съобщи говорителката на полицията в Смолян Цветелина Черкезова.

Ивелин се издирва от 5 май в Смолянско, като по-рано през деня той бе обявен и за общо национално издирване. Претърсени са районите около Смилян, Златоград и др.

Цяла нощ търсиха изчезналия Ивелин, все още няма следа от него
netinfo

Последно момчето е говорил с баща си, като му е казал, че върви към строителния му магазин. Впоследствие той не се появил, а телефонът му бил изключен. По принцип Ивелин е живял дълги години в София, но след развода на родителите му се прибира в Смилян с баща си. Полицията също е на крак и издирва момчето. Всеки, който има информация за него, нека се свърже с органите на реда или с кметството в Смилян.