С предизборен концерт, ГЕРБ представи листата си в Плевен
С предизборен концерт, ГЕРБ представи листата си в Плевен / dariknews.bg

"Запазихме финансовата стабилност на страната, градихме, усвоявахме евросредства. Близо половин милиард от тях влязоха в град Плевен и Плевенска област, но днес имаме нужда от вас - от вашата подкрепа, вашето доверие, защото отиваме на едни изключително тежки и много важни за бъдещето на България избори".
Това каза водачът на листата на партия ГЕРБ в 15-ти плевенски многомандатен район Цецка Цачева на предизборния концерт на ПП ГЕРБ, на който в присъствието на председателят на партията Бойко Борисов и неговия заместник Цветан Цветанов бяха представени кандидатите за предстоящите парламентарни избори на 12-ти май.

С предизборен концерт ГЕРБ представи листата си в Плевен
netinfo

"Европейското бъдеще на България е без алтернатива и за това ние от ГЕРБ имаме воля да продължим заедно така, както сме го правили през тези години", каза цачева и подчерта, че след като Плевен има и кмет от ГЕРБ, в града и плевенска област вече се случват хубавите неща. Цецка Цачева изтъкна, че е водач на една много силна листа, чиято сила е в това, че всички кандидати в нея са от град Плевен и областта.

"На прага сме пред най - важната кампания, която предстои да бъде направена в България", каза заместник председателят на ПП ГЕРБ, Цветан Цветанов.  "12-ти май е денят, в който всички ние трябва да се възползваме от конституционното си право да гласуваме. ГЕРБ се стреми към победа, но ГЕРБ иска убедителна победа, за да може да състави самостоятелно правителство, защото в последните дни се вижда, че основният ни опонент - Социалистическата партия иска да върне България на мафията и мафията да управлява България".

С предизборен концерт ГЕРБ представи листата си в Плевен
netinfo

Цветанов подчерта, че за това е много важно в денят 12-ти май, хората да дадат перспектива не само за плевенска област, а и за цяла България. Той припомни, че правителството на ГЕРБ, заедно с мнозинството си в парламента са успели да решат важни законодателни промени, свързани с кредитните милионери в страната.

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов каза, че тактиката на БСП, на Костов и на Доган ще бъде една:"В деня, когато ги победим на изборите, те ще кажат, че изборите не са били честни. Те искат държавата да е в хаос и да няма стабилно управление".

Бойко Борисов каза, че ако ГЕРБ управлява през следващите четири години, Брюксел ще отпусне 25 милиарда лева и два от тях ще отидат за построяването на магистрала Хемус.

С предизборен концерт ГЕРБ представи листата си в Плевен
netinfo

"Ние казваме така: финансова дисциплина, отчитайки си грешката, повече внимание за малкия и средния бизнес, бързо връщане на ДДС, повече пари от Брюксел и от бюджета в малките и средни компании". Борисов посочи, че многото работни места ще дойдат в сферата на енергийната ефективност. "Това ще повдигне градовете, те ще станат по-красиви и по-енергоемки".
Бойко Борисов припомни, че в най-тежката криза за първи път са дадени на животновъдите и зеленчукопроизводителите пари и добави, че тази сфера има нужда от още по-голямо внимание, за да може да се повдигне статуса на хората.

В програмата на предизборния концерт на ПП ГЕРБ в Плевен, на който бяха представени водачът на листата на ГЕРБ за област Плевен Цецка Цачева и кандидатите за народни представители в областта, участие взеха Веселин Маринов, Поли Генова, Орлин Павлов, актьорите на "Пълна лудница" и "Комиците", трио Уникалните гласове, трио сопрано, Вилидж брас, Ангел и Мойсей, а водещ беше Стефан Щерев.