„Походът на вдъхновителите идва в Плевен
„Походът на вдъхновителите идва в Плевен / az.moga

Eдна от инициативите на голямото семейство „Аз мога - тук и сега" - ,„Походът на вдъхновителите", идва тази седмица и в Плевен. На 28 февруари - събота от 10:00 часа, зала „Плевен" на Областната администрация ще бъде домакин на Младежки форум - Плевен.

„Походът на вдъхновителите" има една-единствена цел - да вдъхновява, мотивира и събужда интереса на учениците от всички краища на България. Сред лекторите ще бъдат предприемачът Стефан Бурджев и Веселин Плачков, който играе ролята на Апостола във филма на режисьора Максим Генчев „Дякон Левски".

"Няма как да не се вълнуваме от толкова богата на събития програма и най-вече от факта, че толкова много и различни хора подкрепят каузата на „Аз мога - тук и сега", написаха домакините на събитието от Младежки форум - Плевен с председател Иван Мандински.

Целта на екипа на „Поход на вдъхновителите" е да обикаля и да се среща с различни млади хора, учители, директори, родители, приятели, да говори с тях за това какво реално могат да постигнат, като им даде примери, чрез работещи и успели предприемащи хора. Походите се случват с участието на 5-10 изявени експерти/личности от различни сфери. Например - най-успелият програмист, най-талантливият хотелиер, най-успешният дизайнер, най-богатият предприемач, най-известният актьор и т.н. Вдъхновителите разказват своята история и как са постигнали това, което са, и най-вече, което ще бъдат!