Петима кандидати са допуснати до интервю за социални работници по проект „Приеми ме 2015
Петима кандидати са допуснати до интервю за социални работници по проект „Приеми ме 2015 / dariknews.archive

Петима са допуснатите до следващ етап за участие в конкурса кандидати за длъжността „Социален работник" по проект „Приеми ме 2015". Той се финансира по Договор, сключен между МТСП и АСП, по процедура за директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ „Приеми ме 2015" на ОП РЧР 2014-2020. Това съобщиха от пресофиса на Община Плевен.

Комисията за разглеждане на постъпилите заявления реши, че други четирима кандидати отпадат, тъй като не са представили документи, еднозначно доказващи покриването на минималните изисквания за професионален опит.

Интервю с допуснатите кандидати ще се проведе на 1 февруари 2016 г. от 13.30 ч. в Актовата зала на първия етаж на Община Плевен, пл. „Възраждане" №2. Редът на интервюиране ще бъде по реда на постъпване на подадените заявления. Индикативното време за интервюиране на един кандидат е 20 минути.

Настоящото съобщение е поставено на видно място на информационното табло в сградата на Община Плевен и е публикувано на интернет страницата на Община Плевен.