Младежите от ГЕРБ изпратиха хиляди картички за 24 май
Младежите от ГЕРБ изпратиха хиляди картички за 24 май / netinfo

Младежката Организация на ПП ГЕРБ подготви и разпространи в цялата страна десетки хиляди картички по повод 24 май – Ден на славянската писменост и култура. Това съобщиха от пресцентъра на партията в Плевен.

Целта на МГЕРБ е да постави акцент върху необходимостта обществото ни да се върне към ценностите, които все по-често да бъдат в основата на нашите действия и отношенията ни един към друг.

Уважавайки традициите на страната си, младежите на ПП ГЕРБ считат, че това, което обединява всички ни, независимо от нашата етническа, национална, религиозна, културна принадлежност са именно ценностите, изповядвани и от семейството на Европейската Народна Партия - мир, справедливост, отговорност за нашите действия, за хората около нас, за средата, в която живеем, семейство, традиции, /европейска/ идентичност, гражданство.

В деня на славянската писменост и култура председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов заедно с Искра Федосова, член на изпълнителната комисия на партията бяха в Плевен, за да присъстват на тържеството на Цецка Цачева, член на Управителния съвет на Сдружение ГЕРБ, по повод нейния 50 – годишен юбилей.

Вечерта беше обявена за благотворителна, а събраните средства ще бъдат дарени под формата на едногодишна стипендия на даровито плевенско дете.