Левицата в Плевен се среща с младежи и ветерани от електората си
Левицата в Плевен се среща с младежи и ветерани от електората си / netinfo

Поредица от инициативи организира БСП Плевен днес и на 2 ноември, информират от пресцентъра на партията. Днес от 10.30 часа ще се проведе турнир по пейнтбол между младежи от левицата на полигона в района на бившето Трудово поделение.

От 15.30 часа в зала “Плевен” ще започне дискусия по въпросите на младежката политика. В нея ще участват членовете на Изпълнителното бюро на Висшия съвет на БСП Кирил Добрев, който отговаря за работата с младежите, и Румен Петков. Срещата поставя началото на национална дискусия, която ще продължи на национална младежка среща в Пловдив на 9 ноември тази година.

На 2 ноември вниманието ще е насочено към ветераните в редиците на левицата, с които ще се състои среща от 10.30 часа отново в зала “Плевен”. Ще се проведе и дискусия по основните теми, които движението на ветераните си поставя, както и по основните политически задачи, сред които приемането на нови Програма и Устав на БСП.

Инициативите са част от серията дискусионни срещи и форуми, посветени на честването на 115-та годишнина от създаването на организирано социалистическо движение в Плевен. Подробностите за инициативите чуйте в звуковия файл от Любомир Петков, председател на общинската органицазия на БСП в Плевен.