Коалиция за промяна „БСП и Политически клуб „Тракия откри предизборната си кампания
Коалиция за промяна „БСП и Политически клуб „Тракия откри предизборната си кампания / dariknews.archive

С химните на Република България и Европейския съюз започна официалното откриване на предизборната кампания на "Коалиция за промяна „БСП и Политически клуб „Тракия" за Местни избори 2015.

"Коалиция за промяна БСП и Политически клуб Тракия" откри предизборната си кампания
netinfo

Събитието се състоя в препълнената зала на драматичния театър “Иван Радоев в Плевен на 30 септември.
"Няма участващ политически субект в сегашните избори за местна власт в Плевен, който ще работи по-упорито и енергично, почтено и искрено с избирателите в Плевен и Плевенска община, от Коалицията с ПК "Тракия" и подкрепящите ни БСП-Лява България", каза общинският председател на БСП-Плевен Цветко Цветков.
"Коалиция за промяна БСП и Политически клуб Тракия" откри предизборната си кампания
netinfo

Той заяви, че "за да спрат хода на победи на ГЕРБ", от Коалицията изправят силата на професионализма, почтеността и авторитета на кандидатите на коалицията за кмет на Плевен и общински съветници, на кметове на населени места, "срещу силата на парите и на демагогията и безочието на управляващите, както и срещу хората, които попречиха да стане обединението в ляво, за да имаме мож да победим на първи тур!".

Кандидатът за кмет на Плевен Антон Георгиев благодари за мощното рамо на БСП и подкрепата. която му оказват и заяви, че е убеден, че благодарение на тази подкрепа ще стигне до победа в предстоящите местни избори.
Антон Георгиев сподели още че е човек, който когато поеме ангажимент го изпълнява.
"Коалиция за промяна БСП и Политически клуб Тракия" откри предизборната си кампания
netinfo


Той обеща, че ще е достоен кмет на Плевен, няма да забрави селата, ще работи със сърце и дух, ще промени нещата в общината и най-вече - Антон Георгиев обеща, че ще е следващия кмет на Плевен. 

В подкрепа на кандидата за кмет на "Коалиция за промяна „БСП и Политически клуб „Тракия"  на събитиео бяха Михаил Миков- председател на Националниям съвет на БСП, депутатите от Плевенския 15-ти МИР Румен Гечев и Васил Антонов, както и председателят на Политически клуб Съюз на Тракийските дружества Красимир Премянов, който каза, че в момента на партиите им липсва патриотизъм.
“Смятам че съюзът межбу БСП и патриотичната организация е печелившият модел който ще донесе победата на Плевен”, каза той и подчерта че кандидатът за кмет на Плевен е достоен, както и че подкрепата за него е гаранция че" Плевен ще има честно некрадливо управление".
"Нека от Плевен да тръгне вълна на нов  възход в страната", призова Премянов.

Председателят на БСП Михаил Миков каза, че победата трябва да бъде на хората от Плевен.
"Коалиция за промяна БСП и Политически клуб Тракия" откри предизборната си кампания
netinfo


“Ние бяхме последователни и не посегнахме към властта, не гласувахме 16 млрд. дълг, както и това, възрастта за пенсиониране да се вдигне и така не излъгахме нашите последователи”.

Миков каза, че по негово мнение в Плевен се получава добра спойка между граждани, партии, движения и формации.

“Ние от Левицата сме тук, за да подкрепим "Коалиция за промяна „БСП и Политически клуб „Тракия"!. Пазете се от тези, които печeлят доверие само за едни избори! Занесете думите на кандидат-кмета Тони до всяка къща”, призова председателят на БСП Михаил Миков.