Инспектират 60 предприятия в областта в рамките на кампания за злополуки
Инспектират 60 предприятия в областта в рамките на кампания за злополуки / archive.dariknews

Инспектират 60 предприятия в областта в рамките на кампания за злополуки
netinfo

Какви са резултатите на осемте партии и коалиции, победили в изборите за Плевен и страната

Кои са вероягните девет плевенски депутати и сработи ли този път преференциалният вот

За коя партия са купували гласове тримата осъдени на пробация в Плевен и Кнежа

Кой е победител в Белене,, Буковлък, Садовец и Коиловци и може ли АБВ да е победител в една отделна секция

Колко диви прасета отстреляха в началото на новия ловен сезон ловците в Плевенско

Пред Международния ден за достоен труд: Мултинационални компании нарушават правилата, когато заработят у нас

Инспектират 60 предприятия в областта в рамките на кампания за злополуки
netinfo

ГЕРБ печели изборите в Плевен, следват ги БСП и "Патриотичен фронт"
Според предварителните данни ГЕРБ взима три мандата в Плевен, БСП е с 2, още четири партии си разпределят по 1 мандат

И трите осъдителни присъди за купуване на гласове, постановени в Плевенско, са за купувачи, пазарували избиратели за ДПС. Информацията огласиха от Окръжната прокуратура в Плевен. Ден след вота от там съобщиха и подробности по станалите национално известни три случая от региона.

Днес посрещат вицепрезидента Маргарита Попова в град Левски. Тя ще бъде гост и на концерт на Младежки симфоничен оркестър и хор от Израел

Маршрутките, които от години са единственият градски транспорт в най-новия квартал на Плевен - „Кайлъка", ще продължат да се движат по тази линия и в следващите поне 6 месеца. Общинският съвет на Плевен гласува удължаване на договора за обслужване на линията от общинската фирма „Тролейбусен транспорт", докато в квартала бъде изградена новата тролейбусна мрежа, по която вече се работи.

КНСБ - Плевен: Мултинационалните компании все по-често нарушават трудовото законодателство

Инспектират 60 предприятия в областта в рамките на кампания за злополуки

Питейната вода в три села е показала отклонения от изискванията на РЗИ. За Бръшляница, Долни Вит и Жернов, пробите са показали несъответствие по микробиологични показатели. От страна на ВиК дружеството, по разпореждане на РЗИ, е извършена промивка и дезинфекция на водопроводната мрежа в трите населени места.

Баскетбол: Цветослав Острев е новият капитан на "Спартак" - Плевен. Гардът наследява лентата от доскорошния лидер и настоящ треньор на тима Илия Станков

Инспектират 60 предприятия в областта в рамките на кампания за злополуки
netinfo

Най-интересното от изборния ден в Плевен и Ловеч ще прочетете на страниците на регионалния вестник "Зетра".

Трима купувачи на гласове в Плевенско бяха наказани с пробация.

20-годишно момче е открито мъртво в река Осъм.

"Зетра" разказва още за протеста на жителите на три села в Община Левски, недоволни от безобразното, според тях, състояние на пътищата.

Още теми от новия брой: Седмица на отворените врати в Белодробната болница в Троян. Полицията в Ловеч увеличава контрола върху велосипедистите.

Медицинският колеж - Плевен домакин на национална научна сесия. Подробна информация за обявени от Община Ловеч обществени поръчки получават граждани. Вътрешни правила за обществените поръчки публикува Община Плевен.

Троянска учителка премина обучение за Холокоста в Израел.

Глобиха плевенчанин с 1000 лева, защото излъгал МВР за изгубена лична карта.

Инспектират 60 предприятия в областта в рамките на кампания за злополуки
netinfo

„АБВ има 10 законопроекта, готови за внасяне в НС ", е водещото заглавие на най-новия брой на „BG Север".
"Длъжници треперят от набезите на частни съдебни изпълнители", информира на конфликтната си страница седмичникът. От статията ще научите още и как наказателните акции започват с психологически тормоз над борчлиите.

„АБВ ще покаже в парламента, че има и почтена политика", заявява на стр. 4 кандидатът за народен представител от АБВ Цветан Антов.

За това как ниски цени и лоши климатични условия мъчат земеделците, и колко процента от рапицата е поразена, четете на бизнес страницата на вестника.

30 семейства от областта са преминали през обучение за кандидат-осиновители, съобщава седмичникът на 6 страница. Там можете да научите и предпочитанията на плевенските кандидати за родители.

За новата постановка на ДКТ «Иван Радоев» в Плевен, пише на страницата Артседмица.

„Аз съм в политиката, за да влязат във властта най-кадърните и най-почтените", обяснява в интервю пред вестника лидерът на АБВ Георги Първанов.

Осиновено момиче от Банско търси биологичната си майка от Плевен. Историята на Магдалена Кулина четете на 9 страница на седмичника.

Както винаги вестникът предлага богата спортна информация на стр. 15, а от последната 16-а ще научите как Илко Иларионов отпразнува 60-ия си рожден ден, както и защо палавите мечета от Кайлъка чакат евакуация.

В броя ще намерите още т.в. справочник, много любопитни новини, практични съвети, малки обяви, хороскоп, кръстословица и други развлекателни четива.