Първите двама популярни изпълнители, които вече обявиха концерти в града са Лили Иванова и Орлин Горанов
Феновете на Влади Ампов-Графа ще могат да се срещнат с него в Плевен на живо тази събота - 26 март.

Владимир Ампов-Графа - момчето, което сбъдва мечтите си (ВИДЕО)

Популярният изпълнител обяви клубен концерт в града на 26 март. Той ще излезе на сцената в 23:00 часа в "Galaxy Bowling", съобщиха организаторите на музикалното събитие. 

Миналото лято Графа напълни Летния театър "Кайлъка" през юли и предизвика бурни овации с изявата си. Прозвучаха нови песни като "Химера", "Prime time", "Адженда", най-големите му хитове, както и песни, които не бе изпълнявал на живо отдавна, като "Честно в очи". 
 


За предстоящата клубна изява на Графа в Плевен вече могат да се направят резервации на телефон 064/ 820-099, посочват от клуба. "Първите двама популярни изпълнители, които вече обявиха концерти в града за тази година, са Лили Иванова и Орлин Горанов", уточни Любомир Пелев от организаторите.

Орлин Горанов ще се представи с концерт-спектакъла "Отражения", в който ще прозвучат произведения от Л. Бърнстейн, А. Л. Уебър, В. Казасян, Кр. Гюлмезов, Н. Арабаджиев, М. Аладжем, М. Нейкова и други.

Лили Иванова започва турне от Кубрат, ще пее в 27 града

Певецът ще гостува с оркестъра на Музикално-драматичния театър "Константин Кисимов" под диригентството на Георги Патриков, солистите Теодора Петрова, Миряна Калушкова и Гергана Стоянова, както и "Джуниър бенд" с ръководител Йордан Цветанов.

Концертът е на 12 април от 19:00 часа в зала "Емил Димитров" на читалище "Съгласие 1869".  Концертът на Лили Иванова ще се състои на 28 юни на най-голямата открита сцена в Плевен - Летен театър "Кайлъка".

За двете събития места могат да се ангажират от Билетния център на Плевенската филхармония на бул. "Данаил Попов"15, срещу Дома на книгата, до кафе "Айсберг".
БТА