Медали за СККрис от шампионатите по самбо и сумо
Медали за СККрис от шампионатите по самбо и сумо / netinfo

Състезателите на СК „Крис"- Кюстендил спечелиха медали от държавните първенства по самбо и сумо. Клубът участва за първи път на Държавно лично първенство по самбо за момичета и момчета. Сребърен медал завоюва Мануела Иванова, бронзов за Цветелина Кирилова, и две пети места за Христиана Ночева и Мария Иванова.

Медали за СК"Крис" от шампионатите по самбо и сумо
netinfo

Цветелина Кирилова спечели сребърен медал на Държавно лично първенство по сумо за младежи и девойки до 14 г. Бронзов медал за Христиана Ночева, четвърто място за Мануела Иванова и пето за Мария Иванова. Клуб „Крис" записа в актива си трето място за Рос-Мари Маринова, пети места за Марио Будев и Алекс Тодоров, на шампионата за кадети и кадетки до 16 г.

Медали за СК"Крис" от шампионатите по самбо и сумо
netinfo

Рос-Мари Маринова добави към колекцията си още едно отличие, като се класира на второ място при юноши и девойки до 18 г. Пети места за Радостин Емилов и Симеон Шопов. Офелия Димова се класира втора при жените, а при мъжете - Димитър Димитров е на пето място и Юри Томчев на седмо място. Страничен съдия на състезанието беше Евелина Николова, първата сумистка в СК "Крис"- Кюстендил и Спортист на Кюстендил за 2011 г.

Медали за СК"Крис" от шампионатите по самбо и сумо
netinfo

Председателят на клуба Мартин Христов изрази своята благодарност за добро представяне на спортния клуб.