Kamenitza Фен Купа 2017
Kamenitza Фен Купа 2017 / netinfo
Осмият регионален полуфинал на Kamenitza Фен Купа 2017 ще стартира през уикенда, на 15 и 16 юли на стадион „Осогово“ в Кюстендил. Той събира най-добрите 32 отбора от Благоевград, Перник и града домакин. Официален старт на турнира ще даде кметът на общината Петър Паунов, който ще бъде придружен от областния управител Виктор Янев и редица футболни знаменитости, сред които легендите на Велбъжд и ЦСКА Стефан Михайлов и Евгени Йорданов.
Откриването на футболния турнир ще започне в 12:00 часа, в събота. Веднага след него ще има демонстративен мач, в който един срещу друг ще се изправят сборни отбори на местни футболни ветерани, начело със Стефан Михайлов и Евгени Йорданов. Първите мачове са от 11 ч. на стадион “Осогово”.

Kamenitza Фен Купа 2017
Kamenitza Фен Купа 2017

Името на регионалният шампион ще стане ясно в неделя, като финалният мач започва в 13:00 часа. Единствено отборът на първо място ще спечели квота за националните финали на Фен Купа 2017, които ще се проведат в Стара Загора, в края на септември. Там десетте най-добри отбора в България ще премерят сили за голямата награда в 15-тото издание на турнира – посещение на мач на любим футболен отбор в рамките на Европа.

И през двата дни на регионалната надпревара в Кюстендил за посетителите са предвидени множество забавления. Гостите ще могат да се насладят и на голямо разнообразие от игри, активации и томболи, като могат да спечелят оригинални спортни артикули и аксесоари, и възможност за спечелване на професионален курс за рали пилот.
 
Kamenitza Фен Купа 2017