Иво Максимов се надява на правосъдие за намушкалия го с нож Тони Точев
Иво Максимов се надява на правосъдие за намушкалия го с нож Тони Точев / Влади Владимиров
Иво Максимов се надява на правосъдие за намушкалия го с нож Тони Точев
37035
Иво Максимов се надява на правосъдие за намушкалия го с нож Тони Точев
  • Иво Максимов се надява на правосъдие за намушкалия го с нож Тони Точев

На българското правосъдие разчита за справедливост футболистът Иво Максимов, който бе нападнат с нож в кюстендилска дискотека в нощта на 4- ти декември. Нападателят му Тони Точев е с постоянна мярка "задържане под стража". Максимов ще иска обезщетение от Точев с граждански иск.

Футболистът благодари на лекарите, които са го оперирали- Златанов и Георгиев, на семейството, съотборниците си и всички хора, които са му мислили доброто.

"Първите 4 дни беше много тежко, със страшни болки, не знаех дали ще оцелея. След инцидента не знаех как да реагирам, бил съм в шок. Сам съм хванал такси и съм отишъл в спешното отделение на болницата. Операцията е продължила два часа и половина, загубил съм много кръв", разказа за Дарик Иво Максимов- Циката. Той е отслабнал 7 килограма, но казва, че вече се чувства добре. Футболистът мисли да се върне в отбора. Готов е да поднови тренировки, но ще изчака резултатите от контролен преглед в София.

"Не мисля да се отказвам от футбола. Надявам се да сме здрави и да побеждаваме всеки мач", заяви централният нападател на "Велбъжд".