Коледа в Дом Ильо Войвода
Коледа в Дом Ильо Войвода / Дом Ильо Войвода
ТИХА НОЩ. СВЯТА НОЩ.
КОЛЕДНИ, БЕЗКРАЙНИ ЧУДЕСА.
ТАМ, В НЕБЕТО, С ПЪЛНА МОЩ
ГРЕЕ ЯРКАТА ЗВЕЗДА.
ХИЛЯДИ УСМИВКИ, ГРЕЙНАЛИ ЛИЦА,
В МИР ПОДАДЕНИ РЪЦЕ,
С НАДЕЖДА, ОБИЧ, ТОПЛИНА
Е ОГРЯНО ВСЯКО СЪРЧИЦЕ.

Детска градина "ПЪРВИ ЮНИ" - Кюстендил, с директор госпожа Даниела Виткова,  всяка година след провеждане на благотворителен базар гостуват в Дома с коледна програма - стихотворения и песни, изпълнени от децата от група "Славейче" и група "Светулка".

Деца от ДГ Първи юни в Дома
Дом Ильо Войвода

Кулинарните изненади са приготвени с умение и с грижа, което допринася на хората в Дома усещане за домашен уют и топлина...

Дом Ильо Войвода
Дом Ильо Войвода

Коледа в Дом Ильо Войвода
Дом Ильо Войвода

Ансамбъл "Пауталия" с художествен ръководител Валентин Кенов по традиция подариха коледна вечер с танц и песен на домуващите в Дом „Ильо Войвода”. Залата за свободно време и забавления в Дома бе изпълнена до краен предел - с посетители и с очакване за нещо красиво, интересно...
Благодарим на танцов ансамбъл " Пауталия" за гостуването при нас и за чудесния музикален поздрав за Коледа! Присъствахме на едно от чудесата, които стават в навечерието на Коледа, разказа директорът Анелия Велинова.

ТА Пауталия в Дом Ильо Войвода
Дом Ильо Войвода

ТА Пауталия в Дом Ильо Войвода
Дом Ильо Войвода

Музикална компания "Пей сърце" към читалище "Братство", с председател Иван Андонов подариха също музикална програма на хората в Дом „Ильо Войвода”. Изненада бе изпълнението на стихотворението на Иван Вазов "Опълченците на Шипка" от Славян Грънчаров, което разтърси българската идентичност в домуващите и заедно с него рецитираха думи, помнещи се за цял живот.
Посещението на Музикална формация " Пей сърце" с художествен ръководител - Ани Стойнева, бе среща с добри хора - хора, които имат какво да дарят - песен, пожелания, усмивки, сладкиш, допълни Анелия Велинова.

ВФ Пей Сърце в Дом Ильо Войвода
Дом Ильо Войвода

В Дома гостуваха и децата от  вокална група " Калпазани", с ръководител Лилия Александрова. Те ни подариха не само концерт на танца и песента и сетивата, а концерт на приятелството и надеждата за повече красиви мигове, разказа директорът на Дома.

Коледа в Дом Ильо Войвода
Дом Ильо Войвода

Дом Ильо Войвода