/ Кирил Мицов
ФК Кюстендил победи Хебър-Пазарджик, в среща от първенството на Деца А в Зона-София. Двубоят се игра на стадион Осогово. За отборът, воден от Кирил Мицов, резултата откри Виктор Симеонов, а Любослав Любомиров покачи на 2:0. Гостите обаче се върнаха в мача за 2:2.

Резултатите на ДЮШ на ФК Кюстендил

Победния гол вкара Христо Въжаров, който е роден 2006 година и е 2 години по- малък от другите футболисти. Треньорът Кирил Мицов използва 5 момчета от набор 2006, които тренират при Николай Наков, заради контузии и заболявания на футболисти от набор 2004.

ФК Кюстендил- Кирил Мицов с набор 2004
Дарик- Кюстендил

С този успех, децата на ФК Кюстендил се приближиха до златната среда в класирането, като имат 8 точки, от 2 победи, 2 равни мача и 5 загуби.
 
Отборът на ФК Кюстендил- набор 2001 загуби с 6:1 гостуването си на “Септември” в София и отпадна от турнира за Купата на БФС. Марио Евтимов бележи за 0:1, като на полувремето резултата е 2:1.

За съжаление още в 3-та минута се контузва титулярния вратар на ФК Кюстендил, а резервният се е почувствал зле още по време на загрявката и се е наложило на вратат да застане полеви играч. Така, два отбора на ФК Кюстендил, родените 2003 и 2005 година очакват да научат утре съперниците си за осминафиналите на турнира за Купата на БФС.
Дарик- Кюстендил