D2 ще записва албум в Кюстендил. Гала търси интелигентна девойка, Рачков и Игнатова обещават шоу
D2 ще записва албум в Кюстендил. Гала търси интелигентна девойка, Рачков и Игнатова обещават шоу / Иво Кирилов, Дарик радио

Рок групата D2 ще запишат нов албум в Кюстендил, обяви на пресконференцията за "Девойка Кюстендилска пролет 2010" китаристът на бандата Димитър Кърнев. Те ще се готвят до 15 май на общинската база "Ючбунар", като основен партньор ще бъде община Кюстендил. "Благодарим за оказаната подкрепа на кмета Петър Паунов и на хората от отдел "Култура и духовно развитие", заяви Кърнев.

На пресконференцията за конкурса присъстваха и председателят на журито Гала, както и водещите Мария Игнатова и Димитър Рачков.

"Аз предполагам, че ще видим красиви момичета. От значение при избора освен външната красота ще бъде и интелигентността на девойките", обяви телевизионната водеща Гала.

"Радвам се, че съм тук за втори път. Аз обещах на кмета, че днес ще бъде най- хубавият ден от тази година, за разлика от снега при миналогодишният конкурс.Надявам се, че ще оправдаем доверието на всички", заяви Димитър Рачков.

"За първи път идвам в Кюстендил. Извинявам се, че съм без грим обаче сега пристигаме. Пътувахме много време защото пътя е кошмарен", каза в Кюстендил Мария Игнатова.

Началото на конкурса е 18.15 ч. на пл. "Велбъжд" в Кюстендил.