Дупница
Дупница / netinfo
В Дупница, “БСП за България” представи листата си с кандидати за народни представители за област Кюстендил, водена от членът на Изпълнителното бюро на БСП Валери Жаблянов. Част от листата са и двама дупничани. Под №2 е депутатът от 42 -рото и 43-тото Народно събрание д- р Иван Ибришимов.
„Питам, скъпи приятели, може ли Дупница да има глас в 44- тия Парламент от БСП за България? Може, ако всички ние се обединим, ако повярваме, че на 26 март, всички заедно може да извършим промяната“, каза кандидатът за НС и допълни, че залата, където се проведе представянето не е избрана случайно.

Дупница
netinfo



„Можеше да направим срещата на централния площад, с грандиозен концерт, но избрахме тази зала, защото от тук тръгна промяната на президентските избори. От президентските избори България осъзна, че й трябва промяна. Колкото до моята работа в 42 -рото и 43 -тото НС, два кратки мандата, но в 42-рото НС като управляващ депутат, мисля, че направих не малко за областта, 16 млн. лв. инвестиции, само от фонда за растеж, т.нар. фонд „Орешарски“. След това макар и за кратко имам като съвносител 10 законопроекта, които касаят само и единствено социалната сфера. За съжаление никой от тях не мина. Не мина, защото е внесен от опозицията. Управление на инат не става“, заяви д-р Иван Ибришимов. Той допълни, че има още много неща, които е започнал, но за да ги довърши трябва мандат в следващия парламент. „Затова подкрепете ни и следващият глас на Дупница да бъде от „БСП за България“, завърши речта си кандидатът за депутат.

Дупница
netinfo


Още един кандидат депутат от Дупница има в листата на БСП за България. Това е д-р Борко Исаков, от гражданската квота. Той заяви, че е крайно време да се престане с „умопомрачителните експерименти в сферата на здравеопазването, да се възстановят добрите традиции. Болниците не може да бъдат само търговски дружества, те са социален ангажимент на държавата“. Д-р Исаков призова с номер 10 за промяната, за да има качествена и достъпна медицинска помощ, за да се говори за пациенти, а не за клинични пътеки.

https://dariknews.bg/regioni/kiustendil/bsp-predstavi-listata-si-v-kiustendil-s-priziv-za-promiana-i-spravedlivost-2008219

„Единствено БСП е в състояние да види проблемите на днешна България и трудностите в цялост и да потърси отговор на въпросите, които вълнуват хората. Защото, без да планираме нашето бъдеще, без да знаем къде искаме да отидем, без да ни е ясна целта, която имаме, ние нямаме никакъв шанс да се развиваме като общество“, заяви водачът на листата Валери Жаблянов.

Дупница
netinfo


Купуването и продаването на гласове е престъпление!


 
 
Дарик- Кюстендил