Хепънинг Любовта е във въздуха пред Голямото сърце в парк Марица
Хепънинг Любовта е във въздуха пред Голямото сърце в парк Марица / Дарик радио-Хасково, Архив
Хепънинг "Любовта е във въздуха" пред Голямото сърце в парк "Марица"
84237
Хепънинг "Любовта е във въздуха" пред Голямото сърце в парк "Марица"
  • Хепънинг "Любовта е във въздуха" пред Голямото сърце в парк "Марица"

Празникът на влюбените- 14 февруари, отбелязва днес в аванс Общинският ученически парламент в Димитровград. От 15 часа, пред Металното сърце в парк "Марица", младежите организират хепънинг с мотото "Любовта е във въздуха". За влюбените двойки, които ще се включат, са предвидени много изненади и награди, сред които и романтична вечеря в местно заведение. Програмата за хепънинга включва любовни стихове, песни, танцови изпълнения на деца от школите на Детския и младежки център. Ще бъдат връчени и наградите на победителите от общинския ученически конкурс, посветен на Св. Валентин за фотография и видеоклип, в две възрастови групи.

От Детски и младежки център в Димитровград обявиха и имената на победителите в конкурса: 14-годишната Рени Делчева от ПМГ "Иван Вазов" и Милена Вихрова Янкова- 10 клас на ПГДС „Цар Иван Асен ІІ”-Хасково, са удостоени с първа награда в раздела за фотография. На второ и трето място са класирани възпитаници на училището в Ябълково: 13-годишният Димитър Желязков заема второ място, а Ивелина Димитрова и Надежда Иванова, също 13-годишни, си поделят третото място.

В раздела за видеоклип първото място е за Йоан Русев и Атанас Костов, заедно с Виктория Петкова, Добромир Атанасов, Валя Николова, Свилен Йорданов и Калоян Димов, които участват, като АВР TV, информират от Детски и младежки център.

Ръководтелят "Младежки дейности" в Детския и младежки център Деница Ненчева чуйте в приложения файл с още информация.