/ Facebook
Благотворителен концерт за 5-годишната Лили Филева, която е в тежко състояние в столичната болница „Св. Иван Рилски”, организират приятели на семейството. Концертът е насрочен за 8 април, от 19:00 ч., в димитровградския театър, а поканите за него вече са в продажба.

На сцената ще се представят групите „Мери Бойс Бенд”, „Норд”, „Вижън” със солистка Габи, джаз-трио Димитровград и танцов състав „Гайтани”. 8 лв. е стойността на поканата, като средствата са изцяло за каузата. Покани могат да бъдат закупени от книжарница „Знание” в Димитровград и от „Сатурн компютърс”.
 

9 815 лв. събра Ротари в Димитровград за пеещи училищни звънци


Също в подкрепа на Лили Филева и нейното семейство на 29 март, от 19:00 часа, в ресторанта на комплекс „Славяни” организират Пролетна благотворителна вечер с мотото „Направи добро и предай нататък!”. Стойността на поканите е 17 лв., като 10 лв. от тях са за каузата.

В програмата ще участват димитровградски таланти, а децата от ОДЗ „Райна Княгиня” са подготвили пролетни и великденски рисунки и сувенири за благотворителен базар. На рецепцията на комплекса вече е поставена и дарителска кутия за Лили.
 

2000 лв. за 5-годишната Лили събраха гостите на Дарик-Хасково


На традиционния си Благотворителен бал за Благовещение димитровградският Ротари клуб и приятелите им от Момчилград, Кърджали, Хасково и Свиленград също събраха 2815 лв. за Лили и семейството й. За 20-годишнината на Дарик радио-Хасково екипът и гостите за празника събраха и дариха 2000 лв.

Първи в подкрепа на семейството със средства се отзоваха от димитровградския клуб по тенис на корт.