20 години Дарик радио-Хасково
20 години Дарик радио-Хасково / Дарик радио, Хасково
2000 лв. за болно дете събраха гостите за 20-я рожден ден на Дарик радио-Хасково и екипът. Вместо да носят цветя и подаръци за празника от редакцията призоваха поканените да подкрепят семейството на 5-годишната Лили от Димитровград, която в момента е в тежко състояние в Клиниката по неврохирургия на столичната болница „Св. Иван Рилски“.

Събраните пари вече са предадени на родителите й, заедно с пожеланията на всички гости и приятели на Дарик радио-Хасково предстоящите емболизации, както и насрочената за четвъртък операция за смяна на клапата, да са успешни и малката Лили напълно да се възстанови.  

С емоционален подарък- първата, нарисувана с ръце от майката на Лили картина, семейството от Димитровград трогна екипа на радиото. Творбата е жест на благодарност към всички, които подкрепиха инициативата, като сред тях има и такива, които не успяха да присъстват на празника, но изпратиха средства за каузата. Не можем да благодарим лично на всички, направили този жест за нашата Лили, затова чрез тази рисунка, която да остане в Дарик радио-Хасково, искаме да го направим символично, споделиха родителите.

А ние им пожелаваме не след дълго да ни подарят и рисунка, сътворена от малката Лили…