Мери Бойс Бенд довечера на Охлюва
Мери Бойс Бенд довечера на Охлюва / dariknews.bg
Благотворителен концерт за 5-годишната Лили Филева, която е в тежко състояние в столичната болница „Св. Иван Рилски”, организират приятели на семейството от 19 ч. в димитровградския театър. На сцената ще се представят групите „Мери Бойс Бенд”, „Норд”, „Вижън” със солистка Габи, Джаз-трио Димитровград и танцов състав „Гайтани”.
 

Благотворителен концерт за Лили, Димитровград
Facebook


8 лв. е стойността на поканата, като средствата са изцяло за каузата и все още има покани. В 10 ч. днес организаторите канят в театъра всички, които искат да помогнат за подготовката на концерта. От групата „Мери Бойс Бенд“ даряват 100 свои диска, като средствата от продажбата им тази вечер също ще са изцяло за лечението на Лили.
 

Даряват 4217 лева за 5-годишната Лили от Димитровград


2000 лв. за нея дари Дарик радио-Хасково, още 2815 лв. събраха Ротари-Димитровград и приятели. С пролетна благотворителна вечер в края на март в Димитровград набраха 4217 лв., а в благотворителен детски футболен турнир на стадион „Раковски“ вчера- 3400 лв. В състезанието се включиха деца от школата към ФК “Димитровград” и отбори от Хасково, Стара Загора и Кърджали.