Благотворителна вечер за Лили
Благотворителна вечер за Лили / Дарик радио, Хасково
4217.24 лева за 5-годишната Лили от Димитровград събра снощи Благотворителната пролетна вечер, която организираха в комплекс „Славяни“ близки на семейството. Момиченцето е в тежко състояние в столичната клиника по неврохирургия на болницата „Св. Иван Рилски“.
 

Димитровград се обединява в помощ на 5-годишната ЛилиВ програмата на благотворителната вечер участваха димитровградски таланти, денс център „Галаксико“, Маг Теос, рок бандата „Вижън“, фолклорната група от село Радиево и др.

Благотворителна вечер за Лили
Дарик радио, Хасково

На 8 април от 19 ч. в димитровградския театър предстои и благотворителен концерт в помощ на Лили. На сцената ще се представят групите „Мери Бойс Бенд”, „Норд”, „Вижън” със солистка Габи, Джаз-трио Димитровград и танцов състав „Гайтани”. 8 лв. е стойността на поканата, като средствата са изцяло за каузата. Покани могат да бъдат закупени от книжарница „Знание” в Димитровград и от „Сатурн компютърс”.

 

2000 лв. за 5-годишната Лили събраха гостите на Дарик-Хасково

От „Мери Бойс Бенд“ обявиха, че даряват за каузата 100 свои диска, които ще бъдат продавани в деня на концерта за благотворителната цел.