Заловиха престъпник, нападал и ограбвал жени в Добрич
Заловиха престъпник, нападал и ограбвал жени в Добрич / Дарик Нюз - архив

Нападател на жени е бил заловен от полицията в Добрич. Мъжът е на 29 години,  криминално проявен, с инициали П.П. През последните дни срещу него са били подадени три сигнала в полицията.

На 21 март вечерта е получено съобщение от 59-годишна добричлийка, че е била нападната от непознат мъж в района на бул. „Добруджа” в Добрич. Чрез използване на сила нападателят отнел дамска чанта от потърпевшата.

На 26 март по обед е получен сигнал от 79-годишна добричлийка, че е била нападната от непознат мъж, който отнел от нея пазарска чанта с  хранителни продукти, лични документи и сумата от 15 лева.

На 27 март, отново е получено съобщение от 77-годишна жителка на Добрич. По данни на тъжителката, тя е била нападната по ул. „Г. Кирков” от непознат мъж, който чрез използването на физическа сила отнел дамската й чанта с лични вещи.

След проведени оперативно издирвателни мероприятия от служители на Първо РУ МВР Добрич е установен извършителят на деянието. Той е задържан за срок от 24 часа в ареста. Работата по изясняване на престъпната му дейност продължава.