Почина трети младеж, ранен при катастрофата от вторник
Почина трети младеж, ранен при катастрофата от вторник / netinfo

Около 6.00 часа тази сутрин в болницата е починал 17-годишният Исмет. Той беше тежко ранен при катастрофата от вторник, когато "Фолксваген Голф" излетя от завой по бул."25 септември" в Добрич и се заби в две дървета.

Исмет е починал от тежка съчетана травма, получена при удара. Той е бил с множество фрактури на главата, таза и крайниците и с разкъсан далак, съобщи зам-главният лекар на добричката болница д-р Панайот Панайотов.

Исмет е третата жертва на кървавия инцидент. Двама от тежкоранените в катастрофата - 15-годишният шофьор Данаил и 14-годишната Севдалина починаха вчера. Други две момчета на 17 и на 14 години са настанени с травми в отделенията по неврохирургия и ортопедия.

Както вече Дарик съобщи, тежкият пътен инцидент станавъв вторник около 21.00 часа. Автомобилът „Фолксваген Голф" се е движел с много висока скорост по бул. „25 септември", в посока центъра на Добрич. В колата са пътували момиче и четири момчета, на възраст от 14 до 17 години. До пресечката на комплекс "Грийн палас" непълнолетният водач не успял да вземе завой и се забил в две крайпътни дървета. Шофьорът и двама от спътниците му изхвърчали от автомобила, а загиналата девойка и още едно момче останали заклещени вътре. Наложило се превозното средство да бъде разрязано от пожарникарите. Пострадалите са били откарани в болницата.