Микродвижения ни спасяват от артрозите
Микродвижения ни спасяват от артрозите / Дарик Добрич
Микродвижения ни спасяват от артрозите
50754
Микродвижения ни спасяват от артрозите
  • Микродвижения ни спасяват от артрозите

Как да се отървем от болките в ставите и костите, да забравим за остеохондрозата и артрозата – нетрадиционен отговор на въпроса дава руският мануален терапевт Виталий Гитт. Неговата книга „Лечение на артрозите” вече има български превод благодарение на добричлийката Петя Стоянова.

„Имам силното желание книгата да се появи на книжния пазар в България, но издател засега липсва” – заяви за Дарик преводачката. Въпреки това, тя е решена да направи текста достояние на широк кръг публика, за да е от полза на повече хора. До дни преводът ще бъде публикуван в интернет, където безплатно ще може да бъде прочетен в сайта за езотерична литература – „Спиралата”.

Освен за лечение на артрози, авторът предлага решения и за избавяне от подпрагови болки, депресии и умора. Тайната е в тъй наречените микродвижения – леки наклони, кимане, въртене, поклащания, повторени много пъти, чрез които ставите и хрущялите се захранват и самолекуват. Книгата дава отговор и на въпросите кога спортът вреди и защо лекарствата не помагат при артрозите. Самият автор отговаря  на запитвания в личния си сайт www.gitt.ru.

Преводачката Петя Стоянова, която е и  инструктор по йога, също е на разположение за въпроси и коментари относно заболяванията на опорно-двигателния апарат. За слушателите на Дарик и читателите на DarikNews.bg Петя Стоянова бе любезна да предостави мейл за връзка с нея – pettiabg@yahoo.com

Чуйте какво казва за книгата "Лечение на артрозите" Петя Стоянова в звуковия файл: