Господинов: Надявахме се да ужилим Левски, но не се получи
Господинов: Надявахме се да ужилим Левски, но не се получи / Gong.bg

Вратарят на Калиакра Каварна Йордан Господинов сподели след поражението с 0:3 от Левски, че горчивият вкус от загубата идва предимно заради двата гола, които той инкасира в мрежата си в края на мача.

„Работата ми е да помагам на отбора, съжалявам, че не взехме нищо. Има логика във футбола и начинът, по който се разви в края мачът беше много болезнено", сподели Йордан Господинов.

 „Надявахме се, така на футболен език ще го кажа - да ги ужилим, но не се получи. Има кадърни момчета в отбора ни. Голяма част от тях нямаха мачове в А група в началото на шампионата", добави още Господинов.

Наставникът Калиакра Каварна Филип Филипов прие спокойно поражението от Левски с 0:3. Старши треньорът не пожела да коментира съдията след двубоя, като пожела успех на „сините" в евротурнирите.

Ето какво сподели Филипов на пресконференцията след края на мача:

Не лош двубой, имаше интрига до края на мача почти. Левски нормално бе по класния отбор, повече владееше играта. На края на мача допуснахме два леки гола, мисля, че резултатът не отразява реално случващото се на терена. Пожелавам успех на Левски в четвъртък.

Мачът е свършил, няма да коментира съдиите. Не мога да коментирам и спорните ситуации за дузпа преди да съм гледал повторенията. Не мога да кажа, че съдията е виновен за днешната загуба.

Още преди сезона бях казал, че ни трябва нападател. Не излязохме днес да играем дефанзивно, тръгнахме с трима нападатели днес на Герена. Но ни трябва малко повече класа. Имаме ситуации напред, но ни липсва скоростта в атаката. Досега играхме все пак със Славия, Локомотив и Левски. Сега започваме да играем с отбори, които са нашето ниво.