/ ЕНЕРГО ПРО
Стартира четвъртият етап за 2018 година на проекта „Изнесени офиси“ в услуга на клиентите на ЕНЕРГО-ПРО. От 10 до 21 септември специалисти на компанията ще посетят 19 малки градове и села в област Добрич и Силистра, сред които Балчик, Каварна, Оброчище, Генерал Тошево, Дулово, Тутракан.

Инициативата се провежда от 2013 година в населени места в Североизточна България, в които няма постоянно функциониращ Център за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО.

Токът на ЕНЕРГО ПРО скача с 2,78%
 
В изнесените приемни на компанията клиентите имат възможността да стартират процедура по смяна на титуляр на партидата, да заявят и ползват безкасови услуги, да получат консултация по процеса по присъединяване на нов обект към електроразпределителната мрежа, да зададат въпроси, които касаят електроснабдяването, както и да подадат актуална информация за данните си за кореспонденция.

За да се възползва от услугите, предлагани в изнесените офиси, клиентът трябва да носи и представи документ за самоличност и документ за собственост на имота. На интернет страницата на ЕНЕРГО-ПРО е публикуван графикът на изнесените офиси през месец септември 2018 година.