Да създадем заедно изложба e новият проект на Фотоваканция 2012”
Да създадем заедно изложба e новият проект на Фотоваканция 2012” / netinfo

От 1 до 9 септември във ваканционен клуб Приморско, който е собственост на "Албена" АД, ще се проведе "Фотоваканция 2012". Професионалисти, аматьори и фото ентусиасти ще се срещнат на брега на Черно море, за да споделят знания и опит. Организаторите им предлагат една седмица изпълнена с изложби, лекции, семинари, творчески работилници, оживени дискусии, ожесточени съревнования.

Тази година участниците ще видят някои от най-добрите изложби показани по време на "Месец на фотографията 2012", премиерата на два силни дебютни проекта, както и няколко изненадващи изложби, създадени специално за "Фотоваканция 2012".

Домакините ще представят последни технологични новости, възможности и интересни фотографи. Ще бъдат разгледани актуални и вечни теми във фотографията през погледа на отбрани лектори.

По време на "Фотоваканция 2012" участниците ще реализират съвместен проект "Да създадем заедно изложба". В иновативен хибрид между уъркшоп, конкурс и работа в екип всички участници ще бъдат въвлечени в създаването на обща изложба, под обща тема, която след това ще бъде показана в поне 6 български града.