Четирима хванати с дрога през уикенда
Четирима хванати с дрога през уикенда / DarikNews.bg
Полицията задържа през уикенда четирма души с наркотици. На 5 февруари, около 14 часа по ул. „Агликина поляна” в Добрич е извършена проверка на В.Р. (23 г.) от град Добрич. В хода на проверката е намерена ръчно свита цигара канабис, съобщават от полицията. Мъжът е задържан за срок от 24 часа.
 
Същия ден по ул. „Орфей” в Добрич е спрян за проверка автомобил „Мицубиши” с добричка регистрация. В пътник в автомобила – жена на 22 години, е намерено бяло прахообразно вещество с тегло 0,4 грама, реагиращо на амфетамин.
 
На 6 февруари, около 00:10 часа по ул. „Трети Март” в Генерал Тошево е спрян за проверка лек автомобил „Рено” с добричка регистрация. Направена е проверка за употреба на наркотични, която установила амфетамин и марихуана. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Х.Х. (25 г.) от град Генерал Тошево.
 
На 3 февруари, около 23 часа по ул. „Славянска” в Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Хонда” с добричка регистрация. Направеният тест показал употреба на наркотичното вещество метамфетамин. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявеният добричлия Г.Д. (27 г.)
 
 По всички случаи са образувани бързи полицейски производства.