Три катастрофи за денонощие, лека кола се удари в тежкотоварен
Три катастрофи за денонощие, лека кола се удари в тежкотоварен / netinfo

Три катастрофи са станали през изминалото денонощие в Бургаска област, съобщават от полицията.
24-годишен младеж, с "Опел Вектра" се е блъснал челно в товерна кола "Ивеко" до автобусна спирка на минно селище "Черно море".
Младежът не е спазил правилата за предимство на кръстовище. От удара мъжът в леката кола е получил контузна рана на главата. Той е откаран в МБАЛ - Бургас, където е прегледан, обработен и освободен за домашно лечение.
Същия ден на пътя Карнобат - Венец, поради загуба на кронтрол в условията на ляв завой, самостоятелно катастрофира, блъскайки се последователно в две крайпътни дървета и преобръщайки се в земеделска нива, лек автомобил "Мерцедес Е-220", управляван от 20-годишен мъж от Царево. От ударите е ранен бащата на шофьора, който с контузия на главата и комоцио, е настанен за наблюдение в МБАЛ - Бургас, без опасност за живота.
По-късно същия ден на бургаската улица "Захари Стоянов", преди "Меден Рудник", при дъжд и мокра пътна асфалтобетонова настилка, на прав участък от пътя с работещо изкуствено осветление, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в ел. тролеен стълб вдясно на пътното платно, лека кола "Опел Астра", управляваня от 18 годишния мъж от Бургас.
От удара в МБАЛ - Бургас са откарани тирмата пътници от автомобила на възраст между 18 и 21 години, които са прегледани, обработени и освободени за домашно лечение с контузии по тялото, но без опасност за живота.