„Приключения опасни със герои сладкогласни” след четвърт век отново на сцената на Театъра
„Приключения опасни със герои сладкогласни” след четвърт век отново на сцената на Театъра / Дарик Бургас
„Приключения опасни със герои сладкогласни” след четвърт век отново на сцената на Театъра
50451
„Приключения опасни със герои сладкогласни” след четвърт век отново на сцената на Театъра
  • „Приключения опасни със герои сладкогласни” след четвърт век отново на сцената на Театъра

Лисицата Елвира, славеят Слави и още куп интересни герои ще пленят отново децата от сцената на ДТ „Адриана Будевска". Забавната история ще оживее този път в постановка и хореография на Стефан Поляков. Това ще стане близо 26 години след последното представяне на „Приключения опасни със герои сладкогласни" на Недялко Йорданов в бургаския театър.

Много танци и красиви костюми ще спечелят вниманието на публиката. Тя ще е в контакт с актьорския състав и също ще е участник в приключенията. В ролите ще бъдат Юрий Ангелов, Зорница Константинова, Невена Цанева, Стоян Памуков, Валери Еличов и др. Художник на представлението е Елена Александрова, а музиката е на Димитър Вълчев.

„С голямо удоволствие работя в Бургас. Правя пиесата с такава настървеност и истинност както бих работил за поставянето и на „Крал Лир" и „Ромео и Жулиета", сподели режисьорът Стефан Поляков. Тази забавна история за приятелството, доверието и успеха ще се хареса не само на децата, но и на техните родители, които може би я помнят от своето детство.

Премиерата ще е на 22 февруари / сряда / от 12 ч., а следващото представление ще е на 26.02 /неделя / от 11 ч. За него ще важат закупените билети за 18 февруари, тогава пиесата не се игра, заради заболяване на актьори. Цената на билетите е 5 и 6 лв.

чуйте още за постановката от режисьора Стефан Поляков в звуковия файл: