НФСБ: Истината преди всичко!
НФСБ: Истината преди всичко! / Дарик Бургас
НФСБ: Истината преди всичко!
45034
НФСБ: Истината преди всичко!
  • НФСБ: Истината преди всичко!

С девиза „Истината преди всичко!” Националният Фронт за Спасение на България откри днес своята предизборна кампания. Предизборният щаб на кандидата за кмет и водач на листата Валери Симеонов и неговите колеги се намира в хотел „Бургас Плаза”, на улица „Александровска”. Той ще работи до изборния ден.

Кандидатите за общински съветници са юристи, общественици, телевизионни водещи от СКАТ ТВ, писатели, лекари, университетски преподаватели, учители и хора от всички сфери на материалното и нематериалното производство. Те, според думите на Симеонов, „искат да влязат в местната власт не да взимат, а да дават.”

Предизборната програма на НФСБ беше обявена като „инструмент за излизане от политическо-олигархическите корупционни схеми в управлението на Бургас”. Водачът на листата заяви, че партията предлага не само негативни квалификации на случилото се до момента в града, а „алтернатива за развитиетто на Бургас”.

Чуйте в звуковия файл накратко за предизборната платформа на Националния Фронт за Спасение на България от Валери Симеонов