Ибиса мести купона в Слънчев бряг
Ибиса мести купона в Слънчев бряг / netinfo

Този петък плажът пред "Какао бийч" в Слънчев бряг ще се превърне в гигантска дискотека под звездите. Хиляди фенове с нетърпение очакват Джош Уинк.
Партито стартира в 22.00 часа с подгряващи диджеи, а около полунощ зад пулта ще застанат техно гуруто Джош Уинк и италианският топ продуцент Stefano Noferini, който има номер 1 хит сингли в почти всички стилови категории на Beatport.

Легендарният Josh Wink е работил със звезди като Depeche Mode, Paul Oakenfold, Towa Tei.
На 27 юли той обещава цунами от музика, танци и еуфория, ден по-късно сцената на плажа ще покорят D Ramirez и един от новите любимци на родната хаус сцена - италианецът Joe T Vanneli Joe T Vannelli.
Многобройните фенове на електронната музика ще бъдат зарадвани с нова поредица от партита под името ENDLESS в съчетание с мощен звук, стилни декори и ефекти, уникална сцена, яко светлинно шоу и перформанс на най-добрите аниматори в България.
Комплекс „Слънчев бряг" очаква над 30 звездни диджеи, които ще се изредят зад пулта на "Какао бийч" до края на сезона.

Организаторите обявиха 2012 за година на промяна - повече диджеи, по-разнообразни като концепция партита и вместо поп хитове - електронна музика за ценители. Тя ще звучи на открит мегадансинг, под звездите, каза управителят на южния плаж Кирил Спасов. И тази година купонът ще е денонощен, защото е запазената територия за българското парти общество.
Дансингът е на самия плаж, а освен познатите сцени с характерни визуални ефекти са предвидени и много нови изненади за най-верните фенове, допълни Спасов.