Д.Николов: Да върнем дебата за бъдещето на Бургас
Д.Николов: Да върнем дебата за бъдещето на Бургас / netinfo

Искам истински дебат за бъдещето на Бургас, каза днес кандидатът на ГЕРБ за кмет на Бургас Димитър Николов. Той призова журналистите да насочват въпросите си по-скоро към бъдещото управление на града ни, което е по–важно отколкото за междуличностните нападки и компромати.

Днес на брифинг с местните лидери на СДС и ДСБ  Костадин Марков и Таня Рускова, Николов публично благодари за подкрепата, която получи от тези две сили. За първи път има истинско обединение на десните в Бургас и за мен това е предварителен местен вот, заяви кандидатът за кмет. Николов допълни, че смята за основен опонент за кметския стол досегашния градоначалник Йоан Костадинов и отправи покана към него за публичен диспут.

Николов заяви  готовност да отговаря на всеки един въпрос и проблем свързан с Бургас. Би поканил в бъдещата администрация на града, експерти от двете десни организации, които го подкрепят. Отхвърли вероятността да участва в друг кметски екип и допълни, че е отговорен към избирателите си и към управлението на новите идеи в Бургас.

Димитър Николов е силен мажоритарен кандидат, каза 

 Депутатът от ДСБ Светослав Малинов определи Николов като силен мажоритарен кандидат и фаворит в изборната битка. Според лидерът на СДС Бургас Костадин Марков гласовете на бургазлии за второто място ще се разпределят между Йоан Костадинов и евентуалния кандидат за кмет от партия "Атака"