Зам.-министър Прегьов своеволно бави парите за улици в Благоевград
Зам.-министър Прегьов своеволно бави парите за улици в Благоевград / Снимка: Дарик - Благоевград, Любима Калпачка
Зам.-министър Прегьов своеволно бави парите за улици в Благоевград
24616
Зам.-министър Прегьов своеволно бави парите за улици в Благоевград
  • Зам.-министър Прегьов своеволно бави парите за улици в Благоевград

Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Георги Прегьов  своеволно бави плащането на над 2 000 000 лева за реализирани дейности, свързани с основна реконструкция на девет улици в Благоевград, сред които е и  "Славянска". Това обяви съдружникът във фирма "Агромах"-изпълнител на обектите, Методи Бачев.

Методи Бачев и работници от строителното дружество протестираха днес срещу самоуправните действия на зам.-министър Прегьов и чрез медиите го запитаха дали не му е съвестно да обрича на глад над хиляда служители във фирмата-изпълнител и то в навечерието на коледните и новогодишните празници. Бачев му пожела и приятно прекарване на празниците.

Замминистър Прегьов своеволно бави парите за улици в Благоевград
netinfo

"Георги Прегьов, който е от Благоевград и живее в района на улица "Славянска", се гаври със съгражданите си и с хората, които денонощно се трудят за качествено и бързо изпълнение на проекта. Обектът - улица "Славянска", вече има акт 15 и реално бе завършен на 20 декември", заяви Методи Бачев.

Премиерът Бойко Борисов лично се разпореди преди месеци за своевременно плащане на парите по извършените строителни дейности, финансовият министър също. Депутатите от всички парламентарни групи ни подкрепят, единствено Прегьов държи всички документи и фактури на бюрото си в кабинета и не дава никакво обяснение", коментира Методи Бачев.

Още от Методи Бачев чуйте в прикачения звуков файл