/ Община Разлог
Районното състезание с МПО „Млад огнеборец“ се превърна в традиционно мероприятие. В състезанието се включиха 4 отбора от Разлог, Белица и Якоруда. Надпреварата бе оспорвана, а младите огнеборци се състезаваха в две атрактивни технически дисциплини: бойно разгръщане на състезателна пътека и 400 м. щафетно бягане с препятствия.

На 1-во място се класира отборът на СУ „Св. Св. Кирил и Методий“, Якоруда. Втори са учениците от СУ „Братя Каназиреви“, трето място спечели отборът на ОУ „Никола Парапунов“, Разлог, а четвърти са възпитаниците на СУ „Св. Св. Кирил и Методий“, Белица.

Разлог
Снимка: Община Разлог


Отборът на СУ „Братя Каназиреви“, гр. Разлог ще вземе участие в областното състезание, което ще се проведе на 16 май в Благоевград.
Отборите получиха грамоти и награди, осигурени от кметовете на съответните общини, а перфектната организация на състезанието е на РС "ПБЗН", Разлог, със съдействието на Община Разлог.

Разлог
Снимка: Община Разлог


Наградите бяха връчени от зам.-кмета по социалните дейности на Община Разлог инж. Венцислав Гърменов и гл.инсп. Костадин Добрев-началник РС "ПБЗН"-Разлог.