ГЕРБ със своя структура в село Хърсово
ГЕРБ със своя структура в село Хърсово / netinfo

В присъствието на членовете на Градското ръководство на ПП ГЕРБ в Благоевград и общински съветници от листата - Валери Смиленов, Йордан Андонов и Анатолий Антов, беше учредена структура на партията в благоевградското село Хърсово. Събранието се проведе при засилен интерес от страна на жителите на селото.

За председател на клуба бе избран Сотир Иванов, а поста секретар ще заема Георги Иванов. „Ние искаме промяна и се възмущаваме от сегашното управление.Бойко Борисов е доказан лидер и сме сигурни в неговите способности и тези на всички работещи за ГЕРБ”, разпалено заявиха новоприетите членове на партията.

ГЕРБ със своя структура в село Хърсово
netinfo


Жителите на Хърсово споделиха и проблемите си с градското ръководство на ГЕРБ- Благоевград. Като най-тежък определиха липсата на осветление в над 30 къщи, което ги кара да се чувстват като пещерняци. Нескопосаното извозване на боклука също е сред причините за нелекия живот на жителите на Хърсово. Представителите на ГЕРБ, които единствени се ангажират с проблемите на хората по селата, твърдо заявиха, че ще помагат по всякакъв възможен начин за подобряване на битовия живот в селото.

По случай събора на Хърсово на 28 - и май ПП ГЕРБ ще подпомогне поправянето на селската чешма.