/ Vivacom
От днес новият и по-достъпен флагман на Samsung – Galaxy S24 FE се предлага в цялата търговска мрежа на Vivacom. Смартфонът съчетава елегантен дизайн, висока производителност, впечатляващи характеристики и изкуствен интелект, за да отговори на очакванията на съвременния потребител. Клиентите на Vivacom могат да закупят модела в брой или на лизинг и в комбинация с новите планове Unlimited.

Samsung Galaxy S24 FE има 6,7-инчов Dynamic AMOLED 2X FHD+ дисплей с резолюция 2340х1080 пиксела и максимална яркост от 1900 нита. Следвайки тенденцията на серията S24, в корпуса на Galaxy S24 FE са включени рециклирани материали като стъкло и алуминий. Достъпният флагман идва с най-добрата система от камери в историята на FE моделите. Тройната камера прави впечатляващи снимки, като основният сензор е 50 МР, а около него са разположени 8 МР телесензор и 12 МР широкоъгълна камера. Смартфонът заснема и отлични селфита, благодарение на 10 МР предна камера.

В модела е интегриран изкуственият интелект Galaxy AI, който осигурява на потребителите пълния набор от функции като Generative Edit, Portrait Studio, Edit Suggestions и Instant Slow-mo. Страхотната производителност на Galaxy S24 FE е гарантирана от изцяло новия 4-нанометров процесор Exynos 2400e и от 8 GB RAM памет, която може да бъде съчетана със 128 GB или 256 GB вътрешна памет за съхранение на файлове. Устройството работи с издръжлива 4700 mAh батерия с 25 W кабелно зареждане, има допълнителни опции за сигурност като пръстов отпечатък и лицево разпознаване и притежава сертификат IP68 за издръжливост на прах и вода.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня