Webit.FESTIVAL ЕВРОПА 2017 отговаря на важни въпроси от 25 до 27 април в София

Задавате ли си въпроса как да бъдете успешни в бъдещето и как ще изглежда работното ви място? Kак да направите иновациите част от работния процес, как се изглеждат градовете на бъдещето и как стават все по-умни? На тези и много други въпроси за осма поредна година дават отговор световните и регионални експерти, лектори и посетители на събитието за технологии, дигитален маркетинг и иновации Webit.Festival Европа, което ще се проведе от 25 до 27 април, 2017 в София. България е една от петте дестинации в света (наред с Истанбул, Дубай, Сингапур и Делхи), на които ежегодно се провежда едно от най-влиятелните световни събития за бъдещето, предприемачество, инвестиции и технологии, които променят бизнеса, образованието, транспорта, финансите, правят градовете умни и водят до промяна на цялото общество.

Президентът на България и кметът на София са патрони на събитието и председатели на две от 10 събития, а именно конференцията Лидерство в Дигиталната Икономика и конференцията Умни Градове. Сред вече потвърдените говорители за събитието в София са имена като „летящия човек" Дейвид Меймън - първият джетпак пилот в света, Гарет Уилямс, основател на продадената за 1.7 милиарда паунда Skyscanner, Фара Уорнър, глобален редакционен директор на Wall Street Journal Custom Studios, Джейсън Джерчинович, глобален директор и президент на Havas Worldwide и други. Ще присъстват и още топ личности от света на бизнеса, които променят всяка индустрия от фирми като Google, Facebook, банки, автомобилни компании, компании за бързооботорни стоки, министри от Европа, кметове на Европейски общини и много други. Остават само 3000 билета за Webit.festival, които можете да откриете на: www.webit.bg

"Webit е не само събитие, а и глобална общност от експерти, политици, предприемачи, учени и лидери на най-големите корпорации, която през 2016 достигна числото от над 100 000 човека от цял свят и които променят света днес" казва Пламен Русев, изпълнителен председател на глобалната Webit.Foundation, инвеститор, сериен предприемач и филантроп.

Webit.FESTIVAL ЕВРОПА 2017 ще включва няколко сцени като Маркетинг и Иновации - за все по-голямата употреба на виртуална и добавена реалност от маркетинг агенции, изкуствения интелект и навлизането му в комуникацията между клиента и компанията, стратегии за социални медии, видео, мобилна, реклама. Технологиите, ентърпрайз софтуера, транспорта, здравеопазването и образованието пък са запазена марка за Технологичните конференции в рамките на Webit.festival с насоченост към Дигитална и технологична трансформация. Не на последно място в рамките на фестивала е и състезанието за предприемачи и стартиращи фирми - Founders Games, а тази година наградата в него може да достигне до 500 000 евро или 1 000 000 лева инвестиция.