Силвестър Сталоун
Силвестър Сталоун / Gulliver/Getty Images
Полицията в Санта Моника, Калифорния, потвърди, че разследва Силвестър Сталоун за сексуално нападение, съобщи Контактмюзик.

Оплакване от Сталоун е направила 50-годишна актриса миналия месец. Тя твърди, че актьорът я е нападнал в офиса си в Санта Моника през 1990 година.

Обвинение в посегателство и срещу Силвестър Сталоун

Случаят ще бъде разследван, макар и да е трудно да бъдат събрани доказателства за толкова старо провинение. След края на разследването прокуратурата ще прецени дали да бъдат повдигнати обвинения.

Коравият екшън герой и най-голямата му слабост (СНИМКИ)

Според запознати със случая Силвестър Сталоун е имал връзка с жената и дори я взел със себе си в Израел, докато снимал "Рамбо III". Той се разделил с нея, когато разбрал, че съпругът ѝ е разстроен от връзката им, макар и вече да не живеел с нея. Сталоун се опасявал, че съпругът може да е свързан с хвърления в двора му коктейл "Молотов".

Силвестър Сталоун: един неостаряващ екшън герой

Ако разследването установи, че обвиненията не са верни, статутът на Сталоун ще бъде променен на жертва.

Адвокатът на Силвестър Сталоун вече каза, че ще настояват жената да бъде обвинена за подаване на лъжлива информация. Преди месец говорител на актьора заяви, че подобно нещо "никога не се е случвало".

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук
БТА