Забраниха секса на Мискина, конкурент по-малко за Денкова
Забраниха секса на Мискина, конкурент по-малко за Денкова / netinfo
Тенисистка Анастасия Мискина, която участва заедно с Албена Денкова в шоу програмата „Ледников период” се отказа от по-нататъшно участие в надпреварата. Освен това, вторият шок за рускинята дойде, след като лекарите й забраниха да прави секс в следващия един месец.

Мискина получи тежка травма в близост до интимните части по време на тренировка за поредния спектакъл на лед. Тенисистката и нейният партньор в шоуто фигуристът Андрей Хвалко упражнявали сложен елемент от новата си композиция, но рускинята изпуснала Хвалко, който я разрязал с кънката си.

„Опитвахме много сложна поддръжка, по време на която аз трябваше да държа Андрей на ръцете си, а той тежи 90 килограма. В началото се справяхме добре, но после увеличихме темпото и тогава го изпуснах. Той падна, след него и аз, при това върху кънката му”, обясни какво се е случило Мискина.

„Съжалявам, че напускам състезанието, както и че подведох моя любим треньор Авербух. Сега просто ще трябва да се съсредоточа върху завръщането си на корта”, добави рускинята.

Тенисистката веднага била откарана в болницата, където лекарите предложили раната да бъде зашита, рускинята обаче отказала, затова се стигнало и до препоръката да се въздържа от полови контакти в следващите 30 дни.

„Всичко е наред, защото в момента нямам човек до себе си”, разкри с усмивка Анастасия Мискина.

След травмата се оказа, че двойката няма да продължи участието си в шоуто “Ледникова епоха”, в което се състезава и българката Албена Денкова.

Реалити-програмата се излъчва по руската телевизия ОРТ. За партньор на двукратната световна шампионка по фигурно пързаляне бе определен актьорът Игор Верник. Финалът на спектакъла е през месец декември, малко преди Нова година, като победителите ще спечелят и голям награден фонд.

Състезателите получават оценки от жури от професионалисти, но ако изпълнението е грабнало зрителите, те могат да спасят всяка двойка от отпадане чрез SMS.