Треньорът на Оцелул: Митал може и да не знае за тима
Треньорът на Оцелул: Митал може и да не знае за тима / netinfo

Старши треньорът на Оцелул Петре Григораш заяви, че Лакшми Митал едва ли знае за съществуването на Оцелул, въпреки това милиардерът има спонсорски договор с тима, който изпълнява.

Лакшми Митал в брат на собственика на ЦСКА – Прамод. На пресконференцията преди утрешния двубой между Локомотив Сф и румънския тим Петре Григораш изрази своята увереност, че ако Лакшми Митал се заеме по-сериозно с тима, той ще стане шампион на страната.

„Аз не познавам Лакшми Митал, не знам дали той изобщо знае за съществуването на Оцелул, но между него и клуба има договор за реклама и сътрудничество. Той не се е намесил така осезаемо и мисля, че ако го беше сторил щяхме да станем шампиони на Румъния. Митал е един много богат човек и съм сигурен, че той иска да е на първите места в своя бизнес, затова мисля, че можеше да станем първи и ние. Т.е. да инвестира много повече в тима”, поясни старши треньорът на Оцелул.

Петре Григораш заяви, че е доволен от българина в неговия състав – Живко Желев: „Да, изключително съм доволен съм от него и съжалявам искрено, че няма да играе утре.”

„Имаме няколко наказани, сред които е и вашият сънародник Живко Желев, трима основни играчи са с контузии. Идваме тук обаче с голямо желание за победа и ще направим всичко възможно,за да стигнем до победата”, каза още Григораш.

„За съжаление успяхме да видим само последния мач на Локо Сф, имахме записи, но оттогава има големи промени в и нещата са се развили към по-добро”, допълни наставникът на Оцелул.

„Утре ще се срещнат два почти равностойни отбора. Локо Сф има повече опит в турнирите на УЕФА. Бих искал обаче да увеличим нашите победи, затова в двете срещи ще вложим повече желание и ще покажем добра игра”, завърши Григораш.