Седрик Бардон: Ако има възможност, ще се върна в Левски
Седрик Бардон: Ако има възможност, ще се върна в Левски / netinfo
Бившият ас на Левски Седрик Бардон заяви в интервю за Гонг, че при възможност би се върнал на „Герена”. „Моят отбор на 95 процента ще изпадне. При това положение аз няма да изпълня договора си, който е за още една година. При всички положения ще сменя отбора”, отсече французинът.

„Засега не съм говорил с никой от Левски. Ако има възможност, защо да не се върна в Левски? Аз прекарах страхотен период в Левски и ми харесва да бъда там. Във футбола всичко е възможно”, отбеляза халфът.

„Ако от Левски има интерес към мен, ако поискат да се върна и намерим общ език, защо да не дойда да помогна”, заяви Седрик Бардон пред Гонг.

„Следя всичко, което се случва с отбора. Малко ми е гадничко, че тимът няма да спечели нищо през тази година. Имам доверие на всеки в клуба, и на Мъри и на Сираков. Левски иска да прави отбор с младежите, това е най-добрият път, когато тимът няма много големи възможности с парите”, отбеляза още един от любимците на „сините” запалянковци.

„Ако трябва да се върна в Левски, ще направя всичко, за да помогна на младите футболисти да станат големи играчи. На младите им трябва увереност, за да вървят във футбола”, продължи Бардон.

„Поддържам връзка с Гошо Петков, Игор и Борето. Получавам новини от Сашо Касабов и чета българските сайтове. Не съм забравил и българския”, допълни полузащитникът.

„Ако Тодор Батков или Мъри ми се обадят, ще приема обаждането. Аз съм в добри отношения с тях и с радост ще се чуем”, завърши Бардон интервюто си за Гонг.